Hozzávalók: |
Elkészítés: |
||||
35 dkg sárgaborsó, 20 dkg füstölt tarja, 1 fej vöröshagyma, 1 marék csipetke, pirospaprika, ételízesítő, babérlevél, 3 dkg zsír |
Az apró kockára vágott hagymát megfonnyasztom a zsíron, majd megpirítom rajta a kb. 1 cm-es kockára vágott tarját. Meghintem egy kávéskanál pirospaprikával, felöntöm annyi vízzel, amennyi ellepi és fedő alatt, kislángom főzöm kb. egy órát, míg a hús félig megpuhul. Ha tetszik a recept, küldd el emilben, lájkold, +1-ezd! Ha van csepp időd, véleményt is írhatsz, nem kell regisztrálni! Ott van minden kéznél, a cím alatt. JK - A főzésben járatlanok is bátran nekiállhatnak, elkészítése közepesen időigényes.
|